Overnattinger

Rorbu Makkaur
Rorbu Skrovnes
Rorbu Syltefjordstauran
Rorbu Båtsfjord
Rorbu Hamningberg
Hotellrom
Økonomirom

Rorbu Makkaur

Rorbu med 3 soverom, stue, kjøkken og bad. Rorbuen ligger ved kaikanten og har en fantastisk utsikt over havna i Båtsfjord. Rorbuen har fullt utstyrt kjøkken som kaffetrakter, mikrobølgeovn, stekeovn, koketopp, fryser, kjøleskap og utstyr for matlaging. Det er tv med flere kanaler og fri Wifi. Alt av sengklær, håndduker og utvask er inkludert i prisen. Rorbu Makkaur har sengeplasser til 6-8 personer.

Pris:

Book

Rorbu Syltefjordstauran

Rorbu med 1 soverom, stue, kjøkken og bad. Rorbuen ligger ved kaikanten og har en fantastisk utsikt over havna i Båtsfjord. Rorbuen har fullt utstyrt kjøkken som kaffetrakter, mikrobølgeovn, koketopp, liten fryser, kjøleskap og utstyr for lettere matlaging. Det er tv med flere kanaler og fri Wifi. Alt av sengklær, håndduker og utvask er inkludert i prisen. Rorbu Syltefjordstauran har 2-4 sengeplasser.

Pris:

Book

Rorbu Skrovnes

Rorbu med 1 soverom, stue, kjøkken og bad. Rorbuen ligger ved kaikanten og har en fantastisk utsikt over havna i Båtsfjord. Rorbuen har fullt utstyrt kjøkken som kaffetrakter, mikrobølgeovn, koketopp, fryser, kjøleskap og utstyr for lettere matlaging. Det er tv med flere kanaler og fri Wifi. Alt av sengklær, håndduker og utvask er inkludert i prisen. Rorbu Skrovnes har 2-4 sengeplasser.

Pris:

Book

Rorbu Båtsfjord

Rorbu med 4 soverom, stue, kjøkken, bad og toalett. Rorbuen ligger ved kaikanten og har delvis utsikt over havna i Båtsfjord. Rorbuen har fullt utstyrt kjøkken som kaffetrakter, mikrobølgeovn, stekeovn, koketopp, fryser, kjøleskap og utstyr for matlaging. Det er tv med flere kanaler og fri Wifi. Alt av sengklær, håndduker og utvask er inkludert i prisen. Rorbu Båtsfjord har sengeplasser til 6 personer.

Pris:

Book

Rorbu Hamningberg

Rorbu med 4 soverom, stue, kjøkken, bad og toalett. Rorbuen ligger ved kaikanten og har delvis utsikt over havna i Båtsfjord. Rorbuen har fullt utstyrt kjøkken som kaffetrakter, mikrobølgeovn, stekeovn, koketopp, fryser, kjøleskap og utstyr for matlaging. Det er tv med flere kanaler og fri Wifi. Alt av sengklær, håndduker og utvask er inkludert i prisen. Rorbu Hamningberg har sengeplasser til 8 personer.

Pris:

Book

Hotellrom

Båtsfjord Brygge har 6 doble hotellrom som leies ut både som enkelt og dobbeltrom. Rommene er bygd i 2017 og er nye og flotte. Rommene ligger i 2 etasje på kaikanten med flott utsikt over Havna. Rommene er smakfullt innredet med dusj og toalett, dobbeltseng, sittegruppe, skrivepult, Tv med mange kanaler, fri wifi, vannkoker, kaffe og te. Frokost er inkludert i romprisen. Det er også mulighet for å kunne få kveldsmat.

Pris:

Book

Økonomirom

Båtsfjord Brygge har 2 økonomirom med dusj og toalett på gangen. Rommene er bygd i 2017 og har 2 enkeltsenger, sittegruppe, vannkoker, tv med mange kanaler, fri wifi, kaffe og te. Frokost er inkludert i romprisen. Det er også mulighet for å kunne bestille kveldsmat. Her er det mulighet for å bo for en billigere penge for de som ønsker det.

Pris:

Book

Heading

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Pris:

Block Quote
Book
Designed by Horn Digital Media 2018