Accommodation
Overnatting

Hotellrom

Beskrivelse

DEscription

Velkommen til våre standard hotellrom!

Vårt hotellbygg har en rik historie som tidligere velferdsstasjon for fiskere, noe som gir hvert av våre unike hotellrom en særegen sjarm. Konvertert fra kontor- og lagringsplasser til moderne og koselige boenheter i 2017, har hvert rom sin egen karakter samtidig som de opprettholder et harmonisk og moderne design. Hvert rom er skreddersydd for å sikre god komfort under oppholdet, med en komfortabel seng for en god natts søvn, gratis WiFi over hele hotellet og et bredt utvalg av TV-kanaler for underholdning.

Alle rommene har også vannkoker, kaffe og te, og hårføner er tilgjengelig på forespørsel. Plassert på andre etasje av bygningen, tilbyr våre rom varierte utsikter, med noen som ser ut over havnen og andre som vender mot den rolige gaten bak oss. Vårt serviceinnstilte personale står til din disposisjon for å hjelpe med alle henvendelser eller forespørsler, og sikrer at oppholdet ditt hos oss blir både minneverdig og behagelig. Vi ønsker at du skal føle deg hjemme! Kjæledyr er også velkomne her, men husk å gi oss beskjed på forhånd (kr 200 ekstra).

Skal dere feire noe hos oss? Ta kontakt med oss, så kan vi ordne en spesiell overraskelse med vin, fruktfat og sjokolade. ♥

Ps. Våre rompriser inkluderer frokostbuffé!

BestillBook room

Bestill rommet

Book room

BestillBook room