Accommodation
Overnatting

Hotellrom

Beskrivelse

DEscription

Velkommen til våre standard hotellrom!

Hotellbygget vårt er en gammel velferdsstasjon for fiskere, og hotellrommene våre utstråler en unik sjarm. Hos oss vil du oppdage at ingen rom er helt like, siden de alle har blitt omgjort fra kontor- og lagerrom til moderne og koselige hotellrom i 2017. Mens hvert rom har sin egen karakter, er de alle innredet i en moderne og harmonisk stil.

Våre rom er designet for å gi deg den beste komforten under oppholdet. Du finner en god seng, som gir deg en god natts søvn. Vi tilbyr gratis WiFi på hele hotellet, og du har TV med mange kanaler. Hvert rom har også vannkoker, kaffe og te. Hårføner er tilgjengelig på forespørsel.

Våre rom ligger i andre etasje i bygningen. Noen av dem har flott utsikt over havnen, og noen av dem vender ut mot gaten bak oss.

Vårt vennlige personale hjelper deg gjerne med alle spørsmål eller forespørsler du måtte ha – vi ønsker at ditt opphold hos oss blir bra, og at du føler deg velkommen som gjest hos oss.

Gi oss beskjed hvis du reiser med kjæledyr - de er også velkomne her. Romreservasjonen med kjæledyr koster ekstra 200. Ta kontakt med oss hvis du ønsker at vi skal gjøre det lille ekstra før ankomsten din (for eksempel en romantisk overraskelse med vin og sjokolade ♥).

Ps. Våre rompriser inkluderer vår berømte frokostbuffé!

BestillBook room

Bestill rommet

Book room

BestillBook room