Båtsfjord Brygge har fast musikkarrangementer 1 – 2 ganger i måneden. I tillegg arrangerer vi Quiz en torsdag i måneden.

Vi har arrangementet «Åpen mikrofon» siste onsdag i måneden. Dette arrangementet oppfordrer folk til å fremføre sanger, dikt, vitser, skuespill eller hva som måtte være naturlig å fremføre fra en scene.

Båtsfjord Brygge er sterkt delaktig i arrangementet «Vinterlyd». Dette er et arrangement som i tar sikte på å få amatører og profesjonelle artister til å øve og framføre ting i lag.

Vi arrangerer dart turneringer, sender fotballkamper på storskjerm og engasjerer kompetente folk til holde vin / øl kurs.

31 August og 1 september 2018 arrangerer Båtsfjord Brygge utekonsert med lokale artister fredag og selveste Åge & Sambandet lørdag.

Brygga Festivalen i Båtsfjord åpner allerede fredag den 31. August. 2018. Fredagen er spekket med masse gode artister med røtter i fra Båtsfjord. Han Tykje på Not, D`Dylans, Bad Timing, Nico &Co, Lasse Ingebrigtsen, Båtsfjord Kulturskole, Gøran & Motorpsykes med flere. Dette blir et skikkelig pangstart for Åge & sambandet lørdag, og vi lover dere mange magiske øyeblikk.
Åge og sambandet trenger knapt noen introduksjon og ikke minst Båtsfjord store helt Gunnar Pedersen. Han vender endelig nesa hjem med Norges største og ikke minst kjente band med seg.. Dette blir en magisk utekonsert på det nye torget til Båtsfjord Brygge med en fantastisk utsikt over havna i Båtsfjord . Åge Alexsandersen er en levende legende, og sammen med bandet sitt har han spilt en drøss utsolgte konserter i hele Norge og nå ønsker vi Åge & Sambandet velkommen Til Båtsfjord Brygge.

Sambandet spilte i en fullstappet sal i Royal Albert Hall i 2016. Nå skal de spille på Båtsfjord Brygge  med et fullstappet torg. At man nå endelig har lyktes med å få til konsert med Åge & Sambandet beskrives som en drøm for ekteparet Frode Grønberg og Monica Brandtzæg som eier og driver Båtsfjord Brygge.

Fredag starter konsertene kl 19.00

Lørdag starter konserten kl 19.00 med lokale band som oppvarming og avsluttes med Åge og sambandet. aldersgrense 18 år.

Festivalen arrangeres av Båtsfjord Brygge og er planlagt som et årlig happening. 

Brygga Festivalen i Båtsfjord , Festival for hele folket.

Du kan allerede kjøpe billetter i linken under (book). Løp og kjøp. Dette må oppleves.

BOOK NÅ
Designed by Horn Digital Media 2018