Båtsfjord Brygge har fast musikkarrangementer 1 – 2 ganger i måneden. I tillegg arrangerer vi Quiz en torsdag i måneden.

Vi har arrangementet «Åpen mikrofon» siste onsdag i måneden. Dette arrangementet oppfordrer folk til å fremføre sanger, dikt, vitser, skuespill eller hva som måtte være naturlig å fremføre fra en scene.

Båtsfjord Brygge er sterkt delaktig i arrangementet «Vinterlyd». Dette er et arrangement som i tar sikte på å få amatører og profesjonelle artister til å øve og framføre ting i lag.

Vi arrangerer dart turneringer, sender fotballkamper på storskjerm og engasjerer kompetente folk til holde vin / øl kurs.

1 september 2018 arrangerer Båtsfjord Brygge utekonsert med selveste Åge og sambandet.

Åge og sambandet trenger knapt noen introduksjon og ikke minst Båtsfjord store helt Gunnar Pedersen. Han vender endelig nesa hjem med Norges største og ikke minst kjente band med seg.. Dette blir en magisk utekonsert på det nye torget til Båtsfjord Brygge med en fantastisk utsikt over havna i Båtsfjord . Åge Alexsandersen er en levende legende, og sammen med bandet sitt har han spilt en drøss utsolgte konserter i hele Norge og nå ønsker vi Åge & Sambandet velkommen Til Båtsfjord Brygge.

Sambandet spilte i en fullstappet sal i Royal Albert Hall i 2016. Nå skal de spille på Båtsfjord Brygge forhåpemligvis med et fullstappet torg. At man nå endelig har lyktes med å få til konsert med Åge & Sambandet beskrives som en drøm for ekteparet Frode Grønberg og Monica Brandtzæg som eier og driver Båtsfjord Brygge.

I konserten starter kl 19.00 med lokale band som oppvarming og avsluttes med Åge og sambandet. aldersgrense 18 år.

Du kan allerede kjøpe billetter i linken under (book). Løp og kjøp. Dette må oppleves.

BOOK NÅ
Designed by Horn Digital Media 2018